+2000 Destinationen México Tourism

källaren på svalorna, San Luis Potosi

källaren på svalorna, San Luis potosi

The Cave av Swallows är en naturlig klyfta som ligger i staden Aquismón tillhör den mexikanska delstaten San Luis Potosi 21 ° 35'59 "N 99 ° 05'56 Or? ? / 21,59972,-99.09889Coordenadas: 21 ° 35'59 "N 99 ° 05'56 Or? /? 21,59972, -99,09889. I synnerhet är en karstic grotta bildas av vatten erosion i vattentät misslyckande för en vanlig sten calizaque har egenskapen att ha en yttre öppning märkbart smalare än botten, vilket ger en i huvudsak konisk. Djupet på gropen är ca 376 meter. Den övre öppningen är belägen vid marknivå och har en diameter på nästan 60 meter, medan den nedre har en maximal öppning av omkring 300 meter av 60 som smalast. Denna webbplats har också skillnaden av att vara en naturlig tillflyktsort för fåglar, och att i motsats till vad namnet antyder, det finns svalor. Denna skenbara motsägelse är att de arter som finns i grottan av Swallows, Swifts är verkligen (men inte vanliga seglare, Apus APU, eftersom dessa är fåglar i den gamla världen), som ofta förväxlas med den sanna svalor. I grottan finns också möjligt att hitta en art av papegojor (Aratinga holochlora), lokalt kallas grotta papegojor.
Denna webbplats har också skillnaden av att vara en naturlig tillflyktsort för fåglar, och att i motsats till vad namnet antyder, det finns svalor. Denna skenbara motsägelse är att de arter som finns i grottan av Swallows, Swifts är verkligen (men inte vanliga seglare, Apus APU, eftersom dessa är fåglar i den gamla världen), som ofta förväxlas med den sanna svalor.
karstic grotta bildas av vatten erosion i vattentät misslyckande en kalksten platå, och har den egenskapen att ha en yttre öppning märkbart smalare än botten, vilket ger en i huvudsak konisk. Den övre öppningen är belägen på marknivå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico