+2000 Destinationen México Tourism

Islas Marietas islas marietas

Marietas öar kallas en skärgård av fyra funktioner : två öar och två holmar . Den första har en höjd är 54 meter , en mil bred och 600 meter bred , ungefär , är den andra 43 meter hög , är något större än den första , och har en bredd på 700 meter . Är inom kommunen Bahía de Banderas .
Marietas Öarna ligger sydväst om Tepic , utanför kusten i Punta de Mita , i staden Bahia de Banderas , Nayarit . Det är en liten förklarade National Ecological Reserve , idealiskt för att utöva snorkling , dykning och camping skärgård .
Banderas Bay , erbjuder besökarna fritidsaktiviteter under hela året , festivaler , idrottsevenemang , mat och tävlingar av olika slag . Det är särskilt attraktivt besöks av hundratals valar från december till april , varför sammankallas årligen för att whale arter såsom knölvalar . För organiserade turer och på grund av den respekt som bör stå i dräktigheten under de första veckorna är inte över , officiellt planerat från 15 december - 31 mars . Valar väljer mexikanska vatten för att uppfylla en livscykel : den för fortplantning . En gång född , flera veckor efter valarna har sina kalvar med dem , börjar de att anpassa sig i vattnen av dess temperatur , salthalt och strömmar , är lämpliga för dem .
Dess 1,383 hektar betraktas som ett naturligt centrum för forskning på grund av dess imponerande utbud av fiskfaunan , rik källa av bevarande för marina rikedom av området gränsar den berömda Puerto Vallarta , i delstaten Jalisco .
Marietas öarna är ett paradis för fåglar och blue - footed booby och inramas av vackra rev .
Skärgårdar Marietas Öarna ligger 10 kilometer från Punta Mita i Riviera Nayarit . Las Marietas Islands har 1.400 hektar och består av fyra formationer . Två öar och två holmar br />


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico