+2000 Destinationen México Tourism

Cacahuamilpa, Guerrero cacahuamilpa

I grottorna nationalpark som Cacahuawamilpa är de största grottorna i världen kan vara . Nationellt är det en av de mest besökta av älskare av grottforskning platser . Dessa grottor ligger i Sierra Madre del Sur , Mexiko . Främst täcka delstaten Guerrero i kommunerna Pilcaya , Tetipac och Taxco , men också sträcker sig i delstaten Morelos i kommunen Rio Coatlan .
De upptäcktes 1834 av Manuel Saenz Peña 1936 och förklarades en nationalpark . Anses vara en av de mest imponerande i världen , grottorna i Cacahuamilpa lagras inuti en ändlös serie av nyckfulla figurer som orsakar beundran för alla besökare . Du kan besöka upp till nittio rum , alla bekvämt iluminados.Las grottor är öppna för allmänheten och det finns dagliga turer , med start kl 10.00 , de turer senaste två timmar , gå 2 km .

Grottorna anses vara de största och vackraste av planeten , genom dem , kan du finna två underjordiska floder som är Chontalcoatlán , vars längd är ca 8 miles och San Jerónimo mäter 12 kilometer , båda gränsar från sandstränder och totalt mörker är större delen av vägen . Grottorna består av olika stora hålrum som betecknas med namnet " salonger " , som omfattas av kalkstens konkretioner hängande från taket ( stalaktiter ) eller stiga från golvet ( stalagmiter ) .
Det sträcker sig till största delen finansieras av delstaten Guerrero i området som täcks av kommunerna Pilcaya , Tetipac och Taxco , den berömda silversmeden regionen . En mindre del är belägen i delstaten Morelos, i kommunen Rio Coatlán
Den ligger 52 miles från Taxco , Guerrero ; att komma dit är med bil , lastbil eller buss .
Getting
I delstaten Guerrero ligger söder om Mexico , och staden Taxco ligger norr om staten , där staden Cacahuawamilpa är Gro . , Hem för grottorna i tid , tidigare känd som grottor Cacahuawamilpa .

Grottorna är på en höjd av 960 meter över havet , och det finns flera sätt att nå

Cuernavaca - Alpuyeca - . Cacahuawamilpa Grottoes , med ett avstånd på 149 km : s Mexiko motorväg







Ver mapa más grande



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico