+2000 Destinationen México Tourism

Los Azufres, Michoacán

Los azúfres Michoacán Den antika Purepecha visste helande egenskaper termalbaden och strävan efter lycka kopplat med magiska - religiösa uppfattningar om det här stället .

De produkter före , är ett område med hög turistattraktion och en av de vackraste platserna i delstaten Michoacan , bestående av berg tätbefolkade med tallar, granar , ekar, ekar ; med tempererat fuktigt och semihumida semifreddo med sommarregn .

Den genomsnittliga årliga temperaturen är 8-20 ° C , med de gröna träden som omger och vita röken från ånga som produceras av termo närvarande en show som ingen annan ; glatt överraskande som beundrar .


En främsta område i delstaten Michoacán . Från min synvinkel tre aspekter : För det första ger det geotermiska området el för att leverera detta viktiga indata till staten . För det andra de varma källorna i Azufres har gynnats eftersom en del utrymme har strukturerats med attraktiva pooler och rekreationsutrymmenför människor som har gjort detta område blivit en distinkt plats för många människor . Den tredje aspekten som är privilegierat område är just inom turism , tack vare de varma , helande vatten , många människor i samma delstaten Michoacan , republiken och andra länder besöker orterna Los Azufres att kontrollera dess helande egenskaper.Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico