+2000 Destinationen México Tourism

Vattenfall Basaseachi - Chihuahua

Vattenfall Basaseachi ligger på toppen av Sierra Madre Occidental , i kommunen Ocampo , 3 km från staden Basaseachi och ca 265 km väster om staden Chihuahua , kommuniceras via Federal Highway 16 och dess omgivning är nationalparken vattenfall Basaseachi officiellt deklarerats i den officiella tidningen av federationen den 2 februari 1981 under regeringen av José López Portillo med ett skyddat område av 498 km ² .

Vattenfallet är tillgänglig på väg , ligger 274 km väster om staden Chihuahua och är på canyon Candameña . Det är beläget i det natursköna bergen i Sierra Madre Occidental . Avståndet från huvudstaden i staten luft är 215 km som kan täckas i drygt en timme via väg är 270 km asfalterad väg är rest i 3,5 timmar .

Det anses vara en av de högsta i landet , med 246 meter . fritt fall mot Candameña Canyon .
höger sida av nedgången av vattenfallet , det finns en utsikts område där du kan uppskatta oändlighet av platsen , de stora raviner , och se och höra vattnet som faller från ovan . Nära detta område finns en hängbro som spänner över floden som matar vattenfallet , mycket vackra sannings paaisajes .Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico