+2000 Destinationen México Tourism

Casa del Indio fernández Coyoacán México df

Casa del indio Frenandez casa del indio fernandez


Hus stängt för allmänheten . Den har två poster .

Detta är en hjälm hacienda stil herrgård med en imponerande fasad av vulkanisk sten som praktiskt skärm inne . Den ligger i hörnet av söta Olivia , som ligger i Coyoacán , i södra delen av Mexico City .

HISTORIK

Byggandet av hus " indiska " varade i ca 20 år och designades av mexikansk arkitekt , vän av Emilio "El Indio Fernández ' , Manuel Parra . I detta hus bodde den legendariske filmregissören till dagen av hans död den 6 augusti 1986


Indian hus Emilio Fernandez :

Vi kommer att se en imponerande fästning som byggdes av mexikanska arkitekten Manuel Parra , för hans vän , den legendariske regissören Emilio Fernández Injun . Dess konstruktion startade i början av 50-talet och 25 år senare är slutsatsen .
Två döttrar leder oss genom tid och minne dela minnen som håller detta fantastiska hus .

Legendary grannskap Coyoacan ligger söder om staden Mexiko och behåller en kolonial arkitektur som liknar en liten oas av lugn mitt i kaos och rörelse i den stora staden. Coyoacán koncentrerar de mest skilda kulturella och konstnärliga uttryck i staden som varje helg finns på sina platser alla musikaliska , litterära , scenisk , etc evenemang .

Dulce Oliva Nr 1 esq . med Barrio de Santa Catarina Zaragoza

Dess konstruktion varade i ca 20 år och ritades av arkitekten Manuel Parra . Det är en kolonial stil hus med en imponerande fasad uppbyggd av vulkanisk sten . Mexikanska filmare "Indian " Emilio Fernandez bodde där under större delen av sitt liv och dog där 1986 .Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico