+2000 Destinationen México Tourism

Puerto Peñasco Sonora

Puerto Penasco är en av de 72 kommuner i delstaten Sonora , som ligger i den nordvästra delen av staten . Denna stad är en av de viktigaste turistmålen i norra Mexiko . Staden Puerto Peñasco gränsar i nordost av San Luis Rio Colorado till kommunen noroste General Plutarco Elías Calles i norr till gränsen till Arizona med kommunens sydöstra Caborca ​​och västerut till Cortez hav eller Gulf of California
erbjuder en perfekt panorama , ett resultat av kombinationen mellan natur , turism infrastruktur och utveckling miljöprogrammeni omgivningen är stora områden som biosfärområde El Pinacate och Gran Desierto de altare , där förutom studier som gjorts på befolkningen i endemiska arter som mula hjort och bighorn får , som också kan kontrollerat sätt jaga aktiviteter såsom sand ombordstigning eller bergsklättring utförs . Viken erbjuder också möjlighet att utöva sporter som dykning och fiske på platser som Isla San Jorge , en formation av kalk ursprung vars kustlinje erbjuder en mängd olika marina arter såsom sjölejon , delfiner och tumlare berömd .
Från Port göra en rundtur i uppdrag Caborca ​​, Atil och Pitiquito , bland andra skäl av Friar legendariske Eusebio Kino , så hans återkomst kommer att njuta av en god middag med typiska rätter från kusten , till exempel Camarones Costa Brava , innan du stänger dagen med ett besök på barer och nattklubbar i hamnen , där du kan njuta av atmosfären i gästfrihet och kamratskap som känns i denna plats .

Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico