+2000 Destinationen México Tourism

Staden Green River är bland de 58 kommuner i delstaten San Luis Potosi

río verde
Staden Green River är bland de 58 kommuner i delstaten San Luis Potosi . Det är den största ekonomiska centrum av den centrala zonen av staten , vilket gör den till chefen för denna region .
Den har för närvarande tjänsten post och paket tre lokala TV-kanaler Telesistemas 21 , kanal 6 och kanal 12 för mer täckning och auditoriet , och två radiostationer ( 880 AM och 650 AM ) , har också tre mobiltelefonföretag, för hemtelefon och internet , samt en lokal tidning " Media Zone " .

Du kommer hit från San Luis Potosí på riksväg 70 ( Tampico - Sánchez Román ) från San Luis Potosi till Ciudad Valles , eller också via motorvägen - San Luis Rio Verde . Highway 69 ( Jalpan - Santo Domingo ) anländer på den södra sidan , som förbinder staden till Sierra Gorda i Querétaro ( Jalpan , Ayutla , etc. )

Den Laguna Crescent är ett turistmål som ligger i staden . Crescent heter eftersom sjön är formad som en halvmåne . Det är en rik turist , arkeologiska och jordbruks betydelse . Crescent är perfekt simning och dykning och stoltserar med ett stort område för camping .

Bibehåller en medeltemperatur på 28 ° C , vilket gör den perfekt för vattenaktiviteter . Den centrala kratern , den viktigaste källan till lagunen har ett djup på över 50 meter , förutom att orsaka strömmar grävt nästa fält , skapar explorable undervattensgrottor , scuba utrustning så bara med en respirator och betraktare

br />
Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico