+2000 Destinationen México Tourism

Ligger på Gulf of California vid 40 km från länet placerar, är Playa Las Glorias

playas las gloriasLigger på Gulf of California vid 40 km från länet placerar, är Playa Las Glorias en storslagen turist utveckling Guasave församling där den blå himlen och den djupa blå havet kombineras för att omsluta besökaren i ett tropiskt paradis som erbjuder förbipasserande säkerhet, tyst och ren vatten, förutom grundläggande bastjänster och asfalterad väg.

Här kan du smaka på traditionella och berömda fisk kastas som är specialitet i regionen. I staden finns vackra öar som ön San Ignacio där vattenskidåkning och fiske.

Las Glorias är det högsta antalet besökare från hela regionen - centrala norra Sinaloa, till dess sevärdheter förvärras av närheten till Boca del Rio, snarare än för sin skönhet och dess förutsättningar för sportfiske, är mycket attraktiv för besökare.

Det erbjuder hosting-tjänster och alimentaión.

Guasave, och genom detta välmående stad, en livlig strandområdet cirka 30 kilometer väster. Här finner vi Guy och Ruth Powell River, för ett möte med stor dag 4 och jämförs VW period. Detta var ett speciellt ögonblick för oss alla (hoppas jag) och tid visslade. Solen var stor, perfekt sand, spektakulära företag. Vi är strandsatta ute dock, och är ivriga att träffa höglandet och okänt territorium framåtInga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico