+2000 Destinationen México Tourism

Paamul i Maya betyder "kulle eller förstörda ruin",


Byn Paa Mul ligger i kommunen Solidaridad (i delstaten Quintana Roo). Den har 66 invånare. Paa Mul är 5 meter.

Paamul är en strand med måttlig surfa, perfekt för dem som söker vila och avkoppling i en lugn miljö, kan Adema oss gå snorkling, dykning och andra aktiviteter, samt njuta av deras CA ³ mode Cabaà ± som delas mellan djungeln .

Paamul vacker strand med turkos och vit sand är en utmärkt plats för snorklare, till verksamhet utövas i den närliggande revet. Beläget i en mysig vik med klippor strandnära bungalows, campingplatser och utrymmen RV.
Paamul är mittpunkten i Riviera Maya, inklusive Cozumel Island med alla dess sevärdheter som ruiner, cenotes, restauranger, hotell, utflykter och 24 timmar.
Paamul är namnet på en vacker strand som ligger i en av de många vikar som gör Riviera Maya.

Den här stranden har den egenheten att ha ett rev strax utanför dess stränder som det är möjligt att simma och njuta av en exklusiv snorkling.
Stranden som är formad som en liten vik och med tanke på förekomsten av revet, havet vanligtvis mjuka vågor och likaså finns det en rörelse av tång och korall vegetation. Med allt detta, är detta strand vackra eftersom det har att vilda och exotiska hav färger varierar i otaliga blues.

Paamul i Maya betyder "kulle eller förstörda ruin", vilket återigen ger oss ledtråden att det också fanns en Maya uppgörelse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico