+2000 Destinationen México Tourism

barrancas de cobre, är en vacker och majestätisk landskap.


Copper Canyon är en vacker och majestätisk landskap. De är belägna i delstaten Chihuahua, i bergen i Sierra Madre som bara kan nås med tåg, den berömda Chihuahua-Pacific [Chepe].

Denna naturliga systemet består av en serie av 20 kanjoner och åsar, vars storlek är fyra gånger högre än Grand Canyon i Arizona, men klart olika karaktär, är smalare, djupare och riklig växtlighet. Området har en yta på 60.000 kvadrat miles av oländig mark. Floder (Fuerte, Mayo och Yaqui) födda i de höga skogarna har bildat en labyrint av 16.000 kilometer spektakulära raviner i vulkanisk sten.

Copper Canyon är en grupp av kanjoner består av 6 distinkta ligger i Sierra Tarahumara i nordvästra mexikanska delstaten Chihuahua i Mexiko. Kanjonen systemet är större och djupare än Grand Canyon i USA. Copper Canyon (som det kallas lokalt) korsas av linjen Chihuahua al Pacifico Railway, känd som "Chepe". I sträckan Divisadero-Los Mochis går tåget i bergen för att korsa den robusta geografi, passerar branta klippor, passerar tunnlar och broar kort och lång avlönade floder. Detta är en viktig transport-system och en turistattraktion.
Idag kan nås på väg från staden Chihuahua, cirka fem timmar och penetrera raviner för landsvägar. Helikopter flyger över är en överväldigande upplevelse och superb. Mexiko etablerade Copper Canyon nationalpark för att visa upp denna avlägsna plats. Chepe Train uppmana den spektakulära resan genom Sierra Tarahumara och fantastiska Copper Canyon (Copper Canyon), Mexiko naturliga attraktion, internationellt känd för att vara fyra gånger större än den berömda Grand Canyon, där människor kan besöka och städer som Chihuahua, Creel, Cerocahui, El Fuerte och Los Mochis samt naturliga attraktioner som vattenfall, raviner, grottor och särskilt känna seder och bruk i vår inhemska Tarahumara.

  KOMMA
Copper Canyon är allt tillgängligt på grund av det förskott kilometer nät av vägar och järnväg hedervärd, under många år, driver en av de mest spektakulära vägarna i världen. På detta ställe ojämförlig skönhet också upp på planet från staden Chihuahua, delstatens huvudstad. Flygningen kan spara flera timmars resa (ca 10), men berövar resenären att noga följa hisnande landskap av kanjonen. Följande är mer information om banorna.
Med tåg är det bästa sättet att komma fram till Sierra Tarahumara, hem till Copper Canyon. Chihuahua-Pacific Railroad från delstatens huvudstad, och avslutar sin "pilgrimsfärd" i Los Mochis (Sinaloa). Under resan över 87 tunnlar och 35 broar och observera de gamla folken i Creel, Divisadero och Bahuichivo Cerocahui, bland annat. Järnvägen har två dagliga tjänster: First Express och Economy Class. Den grundläggande skillnaden är antalet stopp som gjorts längs vägen. Express tar 12 timmar och stannar vid turistorterna i Cuauhtémoc, Creel, Divisadero (rimlig tid att observera det omgivande landskapet), Posada Barrancas, Bahuichivo och El Fuerte. Dessutom, för att underlätta resandet för folken i kanjoner, kan de stanna en eller två dagar i en given plats och sedan tillbaka till tåget utan att en extra betalning. Den högsta tillåtna per passagerare skalor är tre per adress. Den andra tjänsten är också känd som den lokala tåg. Resan tar cirka 16 timmar. Gör 25 stopp obligatoriska och några fler flaggor stationer (61 totalt) om passagerare förfrågan.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico