+2000 Destinationen México Tourism

Media luna san Luis Potosí

San Luis Potosi halvmåne

turist plats ligger i kommunen Rio Verde i San Luis Potosi, Mexiko. Crescent namn beror på att sjön är formad som en halvmåne. Det är av stor betydelse för turismen, arkeologiska och jordbruk. Crescent är perfekt simning och dykning, räknar också med ett stort område för camping.

Denna plats anses vara den viktigaste källan till staten, med utgångspunkt från vetenskapliga, historiska och ekologisk turism.

Det ligger i Ejido El Jabali, i kommunen Rio Verde, och nås genom Highway 70 San Luis-Ciudad Valles, som omfattar 125 kilometer, från delstatens huvudstad, och cirka 10 mil, från kommunen Rio grön.

Crescent lagunen är ett skyddat naturreservat där man kan campa, dykning, mountainbike och observera flora och fauna, bland andra aktiviteter.

Som namnet antyder, är en halv måne i det klara vattnet som rinner från födslar, befolkas av en mängd olika vilda djur, fiskar av olika sorter, sköldpaddor sötvatten och udda anka dykare.

Vattentemperatur varierar mellan 27 och 30 grader Celsius, och fjädrar från sex födslar av olika djup, som håller formen av en inverterad vulkan.

Djupen av dessa födslar har ett djup på 36 meter, vilket i kombination med synlighet vattnet, gör Crescent, en idealisk plats för dykning, även för dem som vill lära sig eller håller på att inledas.
Ver mapa más grandeInga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico