+2000 Destinationen México Tourism

Valle de Bravo estado de México

valle de bravo

Valle de Bravo (Pameje i Mazahua) är en mexikansk befolkningen i delstaten Mexiko ligger 156 km sydväst om Mexico City. Uppkallad efter San Francisco del Valle och General Nicolas Bravo, försvarar Chapultepec slott i det berömda slaget av "Young Heroes". Typiska staden namngavs i 1971 och folk 2005.Este magiska lilla stad har en stor damm som är redan kraftigt förorenad,
För att komma till Valle de Bravo från Mexico City är den vanligaste vägen ut till västerut längs Paseo de la Reforma, ta vägen till Toluca, och genom den staden innan väg mot Temascaltepec, passerar bredvid Xinantécatl, den Nevado de Toluca, en vilande vulkan och ibland snö och följ anvisningarna. Alternativt kan från Toluca vara vägen till Zitacuaro och följ sedan anvisningarna. Båda linjerna från Toluca till Valle de Bravo har tvåfiliga sektioner, särskilt Temascaltepec väg presenterar några svårigheter för föraren på grund av kurvorna, tillfällig dimma och dåliga vägförhållanden under regnperioden. Det finns också en kortare bana som till kilometer få kända, och utgången är tagen, men omvägen Amanalco Zitacuaro. Men på grund av dåliga vägförhållanden och alltför böjar, är mycket långt i tiden.
lyser som en av de mest populära destinationerna för turister, särskilt de som undkomma livliga storstaden på helgerna. Även Valle de Bravo och Avándaro, sammanhängande stadsutveckling som har en exklusiv, kan ha en stor aktivitet i samband med fastighetsaffärer eftersom många familjer som har väljer bostäder hyra ut eller sälja sina fastigheter inte delta "weekend" som vanligt gjorde.


Inramat av ett stort berg, som kontrasterar med sin enorma konstgjorda sjö, där du kan träna alla typer av vattensporter: skidåkning, segling, paddling och fiske, har denna magiska stad en stor turist infrastruktur som erbjuder bekväma hotell, restauranger, en ridklubb och vackra golfbanor. En promenad genom kullerstensgatorna tar dig till de vita stuckatur hus smyckade med smidesjärn balkonger och röda tegeltak och dess plaza portaler där du kan njuta läckra traditionella tilltugg, den populära Craft Market, butiker dekoration, konstgallerier och Parish of St Francis, beskyddare av den plats, som har omisskännlig s.XVI klocka.
I omgivningen hittar du vackra naturreservat såsom Monarch Butterfly Sanctuary där, från november till mars, flyttande uppskattar den underbara skådespelet, Bosencheve Natural Park och Reserve Monte Alto, perfekt för alla typer av äventyrssporter: Bergsklättring, bergsklättring, cykling och camping, samt fri flygning häng-och skärmflygning, extrema aktiviteter under de senaste åren, har gjort detta mexiquense befolkning, en favorit destination för spänningen asylsökande .
Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico