+2000 Destinationen México Tourism

Zihuatanejo, Guerrero

Zihuatanejo Guerrero Om du gillar snorkling, sedan Playa Las Gatas är perfekt för dig om du precis har börjat eller för dem som redan är experter, har denna strand korallrev formationer som har gjort vågor, kommer också surfare hitta lämpliga vågor att utöva sin favoritsport.

Las Gatas har mer än ett dussin skaldjursrestauranger, så det är ibland svårt att avgöra var du kommer att äta.

Nära början av stranden är en plats som heter "Chez Arnoldo" där Noyo kommer att behandla dig och din familj!. Bra service, bra mat och en enastående utsikt över Zihuatanejo med Sierra Madre del Sur i bakgrunden. Att överraska även sitt eget folk.

Mot slutet av Playa Las Gatas hittar du Owen Lees Beach Club: ett naturreservat söder om stranden (Owen var den första amerikanska att arbeta som fotograf under vattnet ombord på Calypso med Jacques Cousteau och skrev flera handböcker dykning PADI). Restaurangen rekommenderas starkt och är också bungalower för uthyrning. Det är som att känna och vara i paradiset!.

Fråga nära vägen som leder till fyren om du verkligen vill ha en spektakulär utsikt.
Staden Zihuatanejo ligger i kommunen José Azueta (i delstaten Guerrero). Den har 62.376 invånare. Zihuatanejo är 20 meter.
Ver mapa más grande <<<<

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico