+2000 Destinationen México Tourism

Tampico, Tamaulipas

Tampico

dess främsta attraktioner är strandområdet (finns en halvtimme från centrala Tampico) där fin vit sand i kombination med mjuka vågor och god stämning har gjort det till en idealisk plats för inhemska och utländska turister.

TAMPICO
Det kännetecknas av intensiv port och kommersiell verksamhet, erbjuder Tampico en attraktiv uppsättning arkitektonisk, arkeologisk och naturliga har positionerat sig som den viktigaste turist centrum i regionen. Dessa inkluderar:
Maritime Tull ANTIGUA

Han anses vara en av de vackraste arkitektoniska verk i staden. Han stod på stranden av Themsen och Panuco.
Katedralen i TAMPICO

Det är också känt som katedralen, har nyklassiska arkitektur och ståtar med vackra korintiska huvudstäder på fasaden
Tampico är en av de viktigaste turistorterna i Mexikanska golfen, strax söder om Tamaulipas stat, som gränsar till delstaten Veracruz där floden delar Panuco. Tampico har blivit den tredje mest besökta resmål landvägen från Mexiko, detta tack vare turister som den tar emot från staden Monterrey, San Luis och Victoria, endast bakom Acapulco och Puerto Vallarta. Tampico har vackra stränder, floder och sjöar där det har mycket roligt. Tampico har utvecklat turismen infrastruktur under de senaste åren, är en av dess främsta attraktioner Playa Miramar (Ciudad Madero)


Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico