+2000 Destinationen México Tourism

San Jose Del Cabo tar dig till det förflutna samtidigt som de mest moderna bekvämligheter

San josé del cabo San Jose Del Cabo tar dig till det förflutna samtidigt som de mest moderna bekvämligheter. Charmig är ordet mest används för att beskriva denna plats, betraktas som en juvel i Mexiko. Den viktigaste turist plats i denna traditionella mexikanska staden är definitivt Plaza, mittemot den gamla och legendariska kyrka. Plaza är en säker och skönt att koppla av på en bänk eller promenera genom de traditionella parkerna.

Ligger 18 miles öster om Cabo San Lucas, är San Jose del Cabo en mycket mer lugn och traditionella. Idag är San Jose en pittoresk stad full av historia och fantasi. San Jose uppvisar överallt det bästa av den mexikanska traditionen med sina fridfulla gator och trottoarer som omfattas av träd, fullt av affärer gallerier, fina restauranger och butiker, med en total avsaknad av medvetet företag typ McDonalds, Pizza Hut och Hard Rock Cafe, med Stadens centrum ligger bara några kvarter från havet, en vacker strandpromenad och dess vackra spanska kolonialstil rådhuset med enastående muralmålningar målade på sina löpare, är San Jose del Cabo en stolt och autentisk plats att utforska och slappna av, släppa taget och uppskattar alla sätt.
Men platsen är inte det enda stället att promenera i staden, precis som du kan glädja din elev med klassiska och folkliga Boulevard Mijares, vilket är den främsta formen av detta väl underhållna villa, omgiven av stora, lummiga träd. Denna stad ser ut som en äkta gammal mexikansk stad. Allt runt detta område kommer att hitta en mängd olika ställen att äta och promenera i denna charmiga koloniala stad. För allt detta kommer din semester i San Jose del Cabo bli oförglömlig.

cactimundo
Detta är en av de viktigaste turistattraktionerna i San Jose del Cabo. Detta är en extraordinär och enastående botanisk trädgård där du kan beundra den mest kompletta utbud av kaktus i Mexiko, även de mest säregna arter som aldrig har ställts ut tidigare offentliga Alla typer av kaktus från hela världen har samlats in och arrangerade i cirkulär mode och konst i denna underbara trädgård, med en vacker fontän rätt i mitten av den. Denna art center fungerar lika en bastion för många arter i naturen, var i riskzonen för utrotning.
San Jose och drygt 48.000 bofasta invånare, visa upp det bästa av mexikanska traditionen, visar en lugn miljö med gator och trottoarer som omfattas av träd, full av gallerier, restauranger och butiker, med en medveten frånvaro snabbmat Verksamhetstyp , med sitt centrum ligger några kvarter från havet, en vacker spansk kolonialstil stadshuset, bland annat funktioner som vi är nedsänkta i den mexikanska kulturen.Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico