+2000 Destinationen México Tourism

Boca de Pascuales, Colima Boca de Pascuales

Boca de Pascuales, Colima Boca de Pascuales


i delstaten Colima är surfare dröm eller en mardröm: en mun skön paus med några av de största och snabbast rör i Mexiko. Vågorna bryter på höger och vänster med enorm kraft. Avbrottet är inte långt från kusten - endast cirka 50-100 meter - en kort blad, mycket bra konsistens av 2-3 meter. Vägbeskrivning: Det finns flyg till Manzanillo antingen (internationell) eller Colima i Colima stat. Tecomán City är ungefär en timme med bil, följ skyltarna mot centrum (ca 10 km.). Bussar är tillgängliga för Tecomán och taxi (billigt), lokala bussar eller Combi (billigare) är lätta att transportera Pascuales mun. Här är ett test av "krusningar" som du hittar här!
Pascuales stranden kantas fiskrestauranger har en enkel och små hotell. Mer boende alternativ i Tecoman några minuter med bil.
Råden: Försök inte detta ot surfa om de har någon tidigare erfarenhet eller ur form. Surfing Pascuales oförberedd kan vara farliga för din hälsa!.
Här är en trevlig stor dag!Hay un local con servicio de reparaciòn de tablas!(espero no lo necesiten) ding repair.- pregunta por edgar!
héchale un ojo al forecast o surf report para colima ! condiciones de surf para pascuales :

Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico