+2000 Destinationen México Tourism

Folket i Temozon sedan dess grundande tillhörde partiet i Valladolid

Temozón, Mérida Folket i Temozon sedan dess grundande tillhörde partiet i Valladolid och förblev så fram till 1915, då genom dekret av den statliga kongressen blir chef för kommunen med samma namn, definitivt separera Valladolid.

Merida, är egenskapen 45 km. (40 min.) Merida internationella flygplats.
När man kommer ut ur Merida internationella flygplats tar vägen mot Cancún, gå 2 km. huvudet mot Campeche och Chetumal, 10 km sväng sedan vänster mot Uxmal-Chetumal. Att gå igenom byn och Yaxcopoil Xtepen. 4 km senare kommer du att se tecken på Hacienda Temozon, palmer på vänster sida av vägen kommer att indikera ingången, gå 8 km Temozon gap och nå.
Plats virvel eller virvel här, som ett resultat av rösterna, dig, här och Mozon, snurra, virvel, det vill säga när vinden, zuyche, när Zuypol pinnar.
South Temozon är en liten stad i den mexikanska delstaten Yucatán, som ligger i kommunen Abala, 35 kilometer söder om delstatens huvudstad, Merida.

Tillgång till South Temozon sker via motorväg 261 som kommunicerar med Uman och norra Merida och Uxmal, även kommunicerar med tillstånd Campeche i söder, och flera statliga vägar, är ett populärt turistmål främst för att den plats där Hacienda Temozon Syd, en gammal hacienda i den spanska kolonialtiden, som har varit nyskapad och renoverade som ett exklusivt hotell.


Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico