+2000 Destinationen México Tourism

Puerto Aventuras - Quintana roo

Puerto aventuras quintana roo Puerto Aventuras ligger 84 km. söder (56 miles) från Cancun och bara 18 km. söder (12 miles) från Playa del Carmen. Andra platser är i närheten: Puerto Morelos, Tulum (bara 20 minuter ... Den enda muromgärdade Maya staden vid kusten.), Akumal och Cozumel (den största ön i Mexiko, ett paradis för dykare ... En enda 50 minuter i Aquaworld s färja lämnar marinen PA eller en 20 minuters bilresa från staden Playa del Carmen, ta en färja för att komma i 50 minuter på ön).I lite mindre än 20 miles från Playa del Carmen har en som var först orterna i Riviera Maya. Har dock urban tillväxt löst inte och håller alla charm i en vacker och lugn by: 240 hektar och bara 3 kilometer underbara stränder väntar. Är så nära, transportmöjligheter är många:. Van, buss, hyrbil (hyrde säger där borta), taxi ... även cykel

Den typ av konstruktion är vanligast i området: komplexa inuti med allt du behöver för att njuta av en avkopplande semester med idylliska landskap. Men besökare kan också njuta av många aktiviteter.

Som jag nämnde, gör dess närhet bekvämt något som är känd Puerto Aventuras i Riviera Maya: gastronomi. Och trots att det inte är en plats för länge, har inom de mest prestigefyllda restauranger av olika typer av livsmedel. Närmar bara att äta och ta en avkopplande resa tillbaka är något vi kan göra varje dag att vi är i Playa del Carmen.

Förutom de sedvanliga vattenaktiviteter i cenotes, står det ut som att ha en privilegierad plats att utföra hopp om minst 4,5 meter (15 fot). Har badrum och bar och tabeller där vi äter vår egen mat om vi (se dykning i Playa del Carmen).

En viktig rekommendation har aldrig gå på en söndag, eftersom det är den föredragna cenote av invånarna i området att tillbringa din dag arbete och tycker det trångt.


Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico