+2000 Destinationen México Tourism

Garrafon Reserve söder om Isla Mujeres

Reserva el garrafón quintana roo


garrafon Reserve söder om Isla Mujeres i den mexikanska Karibien är en av de vackraste ekologiska parker: Garrafon. En plats välsignad av naturen.

För transport har vi en färja som anländer från Cancun till Isla Mujeres. Gör dig redo för äventyr fyllt stunder Garrafon Natural Park. Tänk dig öva snorkling på revet Garrafon, panoramapool i vår pool, kajakpaddling, flyger i full fart över den mexikanska Karibien på trädkronorna, promenader genom vår skulptur trädgård, avkopplande i våra Hängmatta område med otroliga vyer, bland andra aktiviteter otroligt. Våra paket kommer att njuta av det i en bit av paradiset.

Garrafon ligger på en klippa längst upp på ön, med utsikt över Cancún, vilket är mer än 30 minuter med båt.

Anses vara en av de vackraste reven i världen, med ett maximalt djup av 4 meter och över 340 meter lång, är vad som kallas grunt rev, och mjuka strömmar och klart vatten kan uppskatta olika typer av formationer koraller och marint liv. Kom och njut av Garrafon, en spännande ekologisk park.

Garrafon ligger på en klippa längst upp på ön, med utsikt över Cancún, vilket är mer än 30 minuter med båt.

Anses vara en av de vackraste reven i världen, med ett maximalt djup av 4 meter och över 340 meter lång, är vad som kallas grunt rev, och mjuka strömmar och klart vatten kan uppskatta olika typer av formationer koraller och marint liv. Kom och njut av Garrafon, en spännande ekologisk park.Ver mapa más grande


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico