+2000 Destinationen México Tourism

Puerto Morelos

Puerto Morelos, Rivera Maya Puerto Morelos Riviera Maya
Dess rev (som förklarades som nationalpark) är en del av den näst största barriärrev i världen och ligger bara 500 meter från stranden. Idealisk för dykning, vindsurfing och snorkling bland andra marina aktiviteter. Söder om infarten till staden är en botanisk trädgård (Maya djungeln helgedom) av 65 hektar i storlek där du kan njuta vilda djur (spider apor, Coati) i området norr om entrén är en liten djurpark som rymmer boa, Ocelots och krokodiler huvudattraktion i alla åldrar.

Aktiviteter i Puerto Morelos
I Puerto Morelos det finns många aktiviteter som du kan vidta, och koppla av i vissa exotiska behandlar mig ta ett spa, ta en rundtur i snorkling eller dykning på den marina nationalparken för att beundra den näst största korallrev i världen och det stora antalet fiskar luadar är i det, kan du också ta en tur för att utforska djungeln och cenotes i Puerto Morelos.

Porten till Riviera Maya med sina varma och vänliga människor, sevärdheter och erbjuder alla typer av aktiviteter för par, grupper av vänner och familjer. I sin naturliga Marine Park "Puerto Morelos Reef" kommer hitta en mängd färgglada tropiska fiskar, delfiner och sköldpaddor, inklusive dess vackra koraller formationer som kommer att överraska de som besöker. Puerto Morelos erbjuder en oförglömlig semester, tyst och med en touch bohemiska
Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico