+2000 Destinationen México Tourism

San Sebastian av grottorna ligger i kommunen Villa Sola de Vega

Sebastián de las grutas, solo de Vega, Oaxaca San Sebastian av grottorna ligger i kommunen Villa Sola de Vega i delstaten Oaxaca och är i GPS koordinater:

Längd: 965 726

Lat: 163.755

Byn ligger på en genomsnittlig höjd av 1700 meter över havet.
ett system av grottor som bildas av flera grenar, till dags dato har endast en av dem undersökts, och är den enda tillgången för sightseeing. Det är en gren av cirka 400 meter lång, med ingång och slutar utgång. Den har fem rum med höjder 20-70 meter. De uppskattar kalksten formationer som liknar mänskliga figurer, djur och gemensamma objekt, det finns också en liten bäck och pooler. Guide servicefunktioner.

Plats
• San Sebastian av grottorna: Ligger sydväst om staden Oaxaca, 84 km (52 miles) från motorvägen 175. Efter att ha passerat San Bartolo Coyotepec, sväng höger på väg 131 till Sola de Vega. Följ denna tills du når staden Vado. Sväng höger och följ en grusväg 12 kilometer (7,5 miles) till befolkningen i grottorna. Ungefärlig restid: [1:40]Med bil:

Ta motorvägen 175 till San Bartolo Coyotepec, sväng höger på Federal Highway No 131 i riktning mot Sola de Vega. fortsätta tills du når staden El Vado. Sväng höger och följ en grusväg för 12 km. tills du når staden San Sebastián. Grottorna ligger nordväst om befolkningen endast 7 minuter med bil och 20 minuter till fots. Ungefärlig tid: 1 timme 45 minuter.

Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico