+2000 Destinationen México Tourism

San Andrés Tuxtla är en stad i den mexikanska delstaten Veracru

San Andrés Tuxtla är en stad i den mexikanska delstaten Veracruz, i regionen som kallas Los Tuxtlas (Mexiko).

Staden San Andrés Tuxtla är chef för kommunen med samma namn, världsberömda för sin tillverkning av cigarrer samt för sin naturliga skönhet.

Det ligger i den södra delen av staten i Sierra de San Martín, på koordinater 18 ° 27 'nordlig latitud och 95 ° 13' västlig longitud till en höjd av 300 meter över havet. Gränsar i norr av Mexikanska golfen i öster med Catemaco, på södra Hueyapan de Ocampo, i väster av Santiago Tuxtla och Angel R. Cabada. Dess ungefärliga avståndet sydost om delstatens huvudstad på väg är 275 km på väg.

Det är den största staden i området, både dess befolkning och dess stora företag, politiska och kulturella, samt nationella och internationella turister som besöker.

För år var han en viktig jordbruksproduktion Snus för närvarande sin verksamhet och fokusera mer på handel och tjänster samt socialpolitik aktivitet för att vara värd för flera beroenden.

Med installationen av multinationella handel och öppna utbildningscentrum professionell nivå har blivit ett centrum för ungdomar som försöker avsluta sina pedagogiska karriär.

I det sextonde århundradet, en av de städer som låg provinsen Santiago Tuxtla var San Andres Tzacualco ut innan det sextonde århundradet, tillhörde provinsen Tuxtla, sades efter San Andres Tuxtla, kommer att förlora sitt ursprungliga namn.Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico