+2000 Destinationen México Tourism

Punta Bete är bara fyra miles norr om Playa del Carmen på riksväg

Punta bete, Punta Bete är bara fyra miles norr om Playa del Carmen på riksväg 307, så någon form av transport som du vill använda kommer att vara bekväm. Dess stränder är utmärkt och havet mycket lugnt, lämplig för scuba snorkla på revet, som ligger inte alltför långt borta. Det har stugor, restaurang och camping.

Ligger på Riviera Maya mellan Puerto Morelos och Playa del Carmen, bara 42 km. Cancun International Airport och 5 minuter från Playa del Carmen. I grund och botten har denna destination endast naturliga attraktioner, vilket gör det ovanligt bland närliggande destinationer.
För att uppnå fly från de traditionella turistorterna så trångt som Cancun, Playa del Carmen eller Puerto Morelos, erbjuder Punta Bete en dold destination med fantastiska stränder, lugna vatten och vackra bungalows. Idag finns en liten restaurang med rimliga priser och utmärkta mexikanska platilos och fantastiska fisk. Nyligen öppnade en trevlig utväg sina dörrar på denna webbplats. Men du kan få en plats till läger för bara $ 5.
Punta Bete är en bra plats för snorkling. Utrustningen kan hyras på restaurangen, men det är bäst att ta med egen


Xcalacoco eller "Twin kokosnötter", bredvid Punta Bete, är ett paradis för den som gillar camping. har små restauranger med färsk fisk, offentliga duschar, en liten arkeologisk plats, rustikt boende och sol elkraft. Palmer ger svala skugga under dagen. För livsmedel är Playa del Carmen ligger inom 20 minuters bilresa.



Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico