+2000 Destinationen México Tourism

San Gabriel de la Barrera

san gabriel de la barrera

Gamla metall förmån som tillhörde ranchägare Gabriel Barrera. Sin storhetstid bodde han på sjuttonhundratalet och är för närvarande utformad för att rymma 17 trädgårdar, mycket original, som odlas och vårdas vegetationstyper. Dess utsökta inredning är gamla och så att folk som besöker inte bara frossa i extraordinär natur, också av den goda smaken av detaljerna kring det. Öppet måndag till söndag från 9:00 till 18:00 timmar. Inträde återhämtning.
Ursprungligen känd under namnet Great Barrier Exhacienda har 22 tusen kvadratmeter förlängningen och den ursprungliga tillträde sker via en bro över floden Guanajuato.

I slutet av sextonhundratalet, grundade kapten Gabriel de la Barrera i Barrera familjen dynastin och därmed serien gårdar som skulle dra nytta av detta efternamn metaller: Treasury of Great Barrier, Barrier mitten, Hacienda de San Antonio Barrera, Dolores och Sacramento. Interiören i Hacienda är indelad i tre delar: den första, för hushåll, kontor och rekreationsområden (nu en del av museet), den andra delen, för religiösa tjänster där står ett litet kapell som har en spansk femtonde århundradet altartavla och den tredje och sista delen, som var jordbearbetning, där domstolarna skulle sammanslagningen, kök, mineral butik, akvedukter, brunnar, dammar och stall. 17 vackra trädgårdar samtliga med en unik stil.
Timmar tjänster Öppen för allmänheten måndag till söndag från 9 till 16 timmar.
Entré: 22 $. Studenter: $ 15
Barn över 6 år: $ 15
Använda kamera: $ 20. Använda video 25 $Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico