+2000 Destinationen México Tourism

Cozumel är ett paradis för scuba experter

arrecife palancar quintana roo Cozumel är ett paradis för scuba experter. Besökarna dras av en anledning: den enastående dykning på platsen. Med över 30 km. rev, dykning i Cozumel anses av många den bästa på västra halvklotet. Det finns cirka 55 dykplatser.

Bland de rekommenderade platserna för dykning är:

Palancar: finns i National Marine Park of Cozumel Rev. Det är en av de mest populära rev på ön där du kan dyka som det har levererat spektakulära grottor och avgrunder som är en utmaning för fantasin och styrka.
San Francisco är beläget i National Marine Park of Cozumel Rev. Det är en vertikal vägg inläggningar med korall och stora gula svampar rör hängande i avgrunden, med en mild lutning fortsätter nästan lika ljust grönt gräs, där du ibland kan se stingrockor. Den tredje delen är som en bergskedja till 21 m korsas av tunnlar som leder till en platt sand.
Santa Rosa ligger i National Marine Park of Cozumel Rev. Det har djup nivåer från 15 m till 24 meter. Längs väggen hitta grottor med mjuka gorgonian fläktar och stora svampar.

Paradiset under: lokaliserade i National Marine Park med Cozumel Rev. Detta kommer att hitta alla korall familjen revet papegojfisk. Små grottor och tunnlar utgör strukturen av revet, som är hem för olika och rikt marint liv.
Paradise North: Ligger i National Marine Park of Cozumel Rev. Den är idealisk för nybörjare. Här är rev långsträckta parallellt med kusten, korall, svampar upp till 2 meter i diameter och skolor klarblå fisk.
Paradise South: lokaliserade i National Marine Park med Cozumel Rev. Denna består av två korallrev, bebos av en stor population av angelfish och kristallkronor, jätte holothurians eller sjögurkor. Den är idealisk för nybörjare.
Chankanaab bollar: finns i National Marine Park of Cozumel Rev. Denna rev är uppkallad efter de många undervattensberg sfäriska korall som lever där. Här hittar du stora stenar med riklig fyllda fisk hålrum där de levande hummer, ål och rockor.
Chankanaab Natural Park: Här finns många korallrev och en undervattens staty av jungfru. Parken erbjuder dykning lektioner med licensierade instruktörer, och chansen att snorkel, så att du kan utforska, en grund undervattens trädgårdar.
Parque Punta Sur Ecological Reserve: i rev korallformationer finns från och med plågor, mycket populär bland groupers och muränor. Här hittar du den berömda Djävulsgapet, en grotta ligger på 15 meters djup, vilket också leder till en otrolig skillnad på 40 meter.


Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico