+2000 Destinationen México Tourism

San Pedro Martir nationalpark består trädbevuxen

San pedro martir Baja california San Pedro Martir nationalpark består trädbevuxen del belägen inom bergskedjan Sierra de San Pedro Martir. Detta är en av de få områden i fjällskog ligger i Baja California halvön. Den har en mängd olika barrträd arter och fungerar som en viktig tillflyktsort för vilda djur på halvön mellan vars arter, kan vissa endemiska se Tjockhornsfår.

Det ligger i den centrala delen av den mexikanska delstaten Baja California, vars område motsvarar kommun Ensenada. Området var första utforskas omkring 1701 av expeditioner som utförs av Eusebio Francisco Kino, men Dominikanska ordning som grundade det första uppdraget på plats.


Ligger 150 kilometer sydost om staden Ensenada, 200 miles söder om Mexicali, Sierra de San Pedro Martir, förutom att vara en mycket vacker granitmassiv, spelar en viktig roll i den ekologiska balansen i regionen och klimat. I parken kan du delta i camping, bergsklättring, klättring, vandringsleder och synpunkter, Djurliv och besöka National astronomiska observatorium. Den genomsnittliga tiden för överföring från Ensenada är fyra timmar. Det finns ingen kollektivtrafik, så att färden ska vara med egen bil.


Detta berg massa, den största av den norra delen av halvön Baja California, har sin högsta punkt i Picacho del Diablo, med 3,096 meter över havet. En annan funktion är dess binationality som född söder om USA, Ventura County, nära staden Los Angeles, Kalifornien, som har sin utgångspunkt vid Mount San Jacinto, nära Palm fjädrar, att fortsätta längs halvön till San Simon Creek, som ligger i San Quentin, kommun Ensenada, Baja California.

Att se i nationalparken Sierra San Pedro Martir

Altaret, belägen på en höjd av 2,880 meter. Därifrån kan du se Atlanten och Mexikanska Cortez.
Djävulens Peak, som ligger på en höjd av över 3000 meter. Detta är den högsta punkten i hela Baja California halvön.
Astronomiska Observatiorio, den näst viktigaste i Latinamerika.

Kontakta Observatory
Box
22.800 Ensenada, Baja California, Mexiko
Telefon: (646) 174-4580, 174-4548, 174-4593
Ver mapa más grandeInga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico