+2000 Destinationen México Tourism

Creel Chihuahua

Creel Chihuahua Creel etablerades som en järnvägsstation år 1907, har denna stad en befolkning på cirka 6500 personer, har fungerat som ett kommersiellt centrum för en stor och avlägset område. Skogen och turism är viktiga aktiviteter. Vid mer än 7.700 fot (2386m) är Creel mitten av Tarahumara mark.
Julen i Creel Chihuahua är ett bra alternativ, eftersom hela familjen kan flytta till den staden och tillbringa semestern i staden. Eftersom denna patientgrupp är mycket kallt, utan tvekan julen kommer att vara annorlunda och minnesvärd
Creel är en stad i Sierra Tarahumara (del av Sierra Madre Occidental) i den mexikanska delstaten Chihuahua. Det är den näst största staden (efter San Juanito) i kommunen Bocoyna. Den ligger cirka 175 kilometer sydväst om delstatens huvudstad, Chihuahua, Chih. I 2005 folkräkningen hade en befolkning av 5.338 invånare.

Nära Creel är Divisadero kanske mest känd för den höga av "Three Gorges" i Copper Canyon och Basaseachic Falls, en av de högsta vattenfall i Mexiko. Creel var historiskt en loggning stad, även om turismen har blivit den främsta källan till sysselsättning under de senaste 20 åren. Det finns många hotell, restauranger och ett antal resor ner vapnen och alla dess omgivningar.

Transport Chihuahua al Pacifico (Chepe) järnväg som sträcker sig från staden Chihuahua till Los Mochis med fyra persontåg anländer varje dag - två för varje riktning. Det finns också busservice till Chihuahua, och regelbunden service till den lilla staden Batopilas, en resa som tar cirka fem timmar varje sätt .


Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico