+2000 Destinationen México Tourism

Tequila Jalisco

Tequila Jalisco Tequila Jalisco


Tequila är en kommun och en stad i delstaten Jalisco, Mexiko. Tequila namn kommer från nahuatl ordet eller Tequillan Tecuilan, Cristis innebär plats för hyllning. Det är en "magisk stad". Tequila är känd för att ge sitt namn till Tequila, som en av de regioner där den produceras. />
Dess tidiga nybyggarna var Chichimeca, Otomi, toltekerna och nahuatl. Staden var ursprungligen bosatte sig i en plats som heter Teochichán eller Techinchán:. Plats Gud den Allsmäktige eller där det finns många snaror och fällor />

Staden Tequila ligger i olika reliefer, har lite platt mark, med undantag för några små dalar, är terrängen mycket oregelbunden. På flodens Chico Santiago och 700 meter över havet, söder om staden är upp till 2900 meter (berg Tequila), i norra höjderna är 1.700 och 1.800 meter, men i öst Balcones Sierras höjder 2.300 meter.

Sevärdheter: Walking mellan det blå ljuset som reflekteras Tequila, erbjuder besökarna en viktig uppsättning historiska monument tillägnad minnet av dess mest lysande. Lär känna några av dem:



Fyrkantig

Antigua närvarande byggnaden har varit remodeled, med bänkar, mattor i olika färger och andra element för att ge den en modern look, behöll det sin franska kiosk stil arkitektur, där stadshuset och man kunde se trädgårdar, två concourses, monument Miguel Hidalgo, Benito Juárez, och inramning denna vackra torg, monument den berömda Män (försvarare Tequila).



St James Temple

Beläget i centrum av staden, med anor från sextonhundratalet och byggdes av byggmästare Martin Casillas. Locket är två och en fronton, på sidorna av bågen är par av doriska kolonner och i mitt ibland dem, nischer med reliefer av keruber, den andra kroppen finns det en kör fönster inramade av par av doriska kolonner på sidorna , dekorationer och reliefer grönsaker almohadillo. Interiören är ett skepp, räfflade valv, glasmålningar och lykta neoklassiska huvudsakliga altartavla i centrum, i atrium finns två källor till kolonialstil och statyn av Santo Toribio Romo, början av domstolen bevakning två keruberna.



Temple of Santo Toribio Romo

Beläget i Canyon Tequila, detta tempel byggt på den plats där du torterades här martyr under Cristero kriget. Santo Toribio Romo föddes den 16 april 1900, tog sin prästvigning den 23 december 1922 och anförtroddes församlingen som Tequila, Jalisco, vilket inte var en mycket attraktiv uppdrag sedan var en av de där civila och militära myndigheterna att sträva efter mer präster. Han dog den 25 februari 1928.



Guadalupe Shrine

Byggnad från 1960 byggdes för att hedra Jungfru av Guadalupe. Den 28 oktober 12 december 46 radband reciteras traditionella.



Hemlös Chapel

Byggt 1536, var det första centret i regionen evangelisation Tequilano initiativ Juan de Calero. Den invigdes i augusti 1946 på ruinerna av det första templet.



Shrine of the Holy Cross

Remodeled gamla byggnaden där anhängare flockas för att fira dagen av det heliga korset, 3 maj. Utförs infödda danser.

Sättet att ta sig från Guadalajara Tequila tar den fria vägen till Nogales nr 15, mer känd till Puerto Vallarta, följs av Tequila Trail, röra städerna Arenal, Amatitán och Tequila. Det är 60 kilometer eller 45 minuter. Tequila har transport Taxi, bussar och busstationer med utländska busslinjer till Guadalajara och kommuner. Det finns också turist bärare som erbjuder turer till fabriker tequila och den historiska stadskärnan.





Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico