+2000 Destinationen México Tourism

Tlaquepaque härrör från Tlacapán: "män tackla tillverkare lera",

Tlaquepaque, Jalisco Tlaquepaque härrör från Tlacapán: "män tackla tillverkare lera", men för andra som Mr Arreola betyder Tlaquepaque ord: ". Placera på marken Hills stadsdel" Andra Visningar: Tlaquepaque, Tlalipac: "Buenavista", enligt Mr Anasagasti och Llamas, "Vista Alegre" eller "Fält Joyful" enligt Davila Garibi, "Plats glädje vatten", säger Ibarra de Anda, Rivera McGregor säger Tlaquepaque betyder "Place of vitkalkade hus" Molina säger Tlacpac, efter nuvarande namnet av kommunen, är: "Hög större" eller "över något". Mycket ärliga förklaring är äntligen ge Munguia Jorge Martinez: "Tlaquepaque" (township med samma namn). Rötter okända. Chansen är stor att refererar till Tlokenauake, opersonlig gud namn Nahua.
är en av de platser som du drömmer älskare shopping. Det viktigaste området har en omfattande fotgängare korridor, där mer än 300 uppsättningar pittoreska butiker och konstgallerier världsrykte för kvaliteten på sina hantverk, keramik från händerna på kommunen. Tlaquepaque är också en plats med starka traditioner och under olika festivaler firas där dess invånare är utmärkta värdar.


De viktigaste festivaler är firandet av Santa Anita, firas i februari månad. Tateposco festligheter firas i mars månad hade Judeen Live från San Martin de las Flores, varje år på torsdag, fredag ​​och lördag i Stilla veckan. Heliga korsets Dag, firas varje år den 3 maj i de "traditionella Crucitas", ligger tvärs över centrum Tlaquepaque. Juni Evenemang, är en årlig mässa som börjar i början av juni och avslutas i början av juli. Toluquilla festligheter genomförs i oktober månad. Festligheter i San Martin, firas i november månad.

Det ligger i den centrala delen av höglandet Jalisco, som har en vanlig topografi. De flesta av dess territorium är platt, med några kullar och höglandet få trångsynt. Den högsta punkten i kommunen är Cerro del Cuatro att tillsammans med Cerro de Santa Maria ligger sydväst om huvudet, med en höjd av 1860 och 1730 meter respektive. I söder ligger Cerro de la Cola med en höjd av 1640 meter. />
Tlaquepaque församlingen ligger i subregionen politiskt Conurbada Center. Tlaquepaque norra gränser med tre andra kommuner i Jalisco, Guadalajara, Tonala och Zapopan. I söder är Hoppa och Tlajomulco. Öst och väst Tonala och Zapopan Tlajomulco.

Priserna i Tlaquepaque kan lämna dig positivt överraskad, eftersom de är oftast mycket rimligt med tanke på kvalitet som erbjuds. Kvaliteten på varje artikel, är det som avgör det slutliga priset. De flesta butiker som erbjuder produkter av högsta kvalitet har fasta priser. Om du köper alla möbler och tillbehör som behövs för att montera ett hus, se till att förhandla och nå en överenskommelse om det slutliga priset för alla varor innan du stänger köpet. De flesta butiker är mer än villiga att hantera och hantera sjöfarten i bulk inköp. För små inköp, det finns några paket och anläggningar sjöfart belägna inom relativt liten del av Tlaquepaque shopping.

Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico