+2000 Destinationen México Tourism

Los mochis sinaloa

Los mochis , Sonora Mochis

Hamn Topolobampo och Topolobampo Boardwalk - Det utsikt över hamnen och vattnet är imponerande. De ligger norr om staden. />
Den Sinaloa Park Botaniska trädgården - Detta botaniska trädgården tillhörde Benjamin Jonson

The Hill of Memory
Härifrån finns det en vacker utsikt över hamnen och staden.

Fiske - havet Cortez är vacker, njuta av denna vackra sport
.
Kyrkan av den sakrala hjärtan av Jesus - En liten och vacker kyrka

Maviri stränder - ligger bara 6 km från hamnen i Topolobampo och 20 minuter från Los Mochis är denna vackra strand.


Ät en skål över havet. En av de viktigaste ekonomiska verksamheten fiskehamn, missa inte chansen att njuta av en läcker måltid från havet
Klimat i Los Mochis Tillbaka
Vädret i Los Mochis är generellt torr och varm. De högsta temperaturen når över 40 ° C och lägsta temperaturer är över 4 ° C. Månaderna från november till slutet av februari är de kallaste.
börjar och slutar resan till Sierra Tarahumara, korsar genom Sierra Madre i delstaten Chihuahua är Copper Canyon område större än Grand Canyon i Arizona. Det är en robust och avlägsen region, som till största delen kan endast nås med tåg. Även detta Topolobampo sjövägen över Mexikanska Cortez, nära halvön Baja California. Topolobampo Bay är också en exceptionell skönhet och majestät, några mil står, offshore San Ignacio Farallon hem till sjölejon, bra plats för fiske och vattensport. Dessa kan också njuta av vatten vikar Agiabampo, Ohuira och flagga. Vi fann vackra stränder med fin mjuk Maviri surfa, Punta de Copas, hängmattor och vit Medano.
I denna norra regionen i staten, ligger en av de viktigaste jaktområden till vilka de migrerar under vintern tusentals fåglar från Kanada.
Så vi har också staden El Fuerte, koloniala stad med museer, dammar, museum, restauranger, en bra plats för promenader och jakt och fiske.
I många samhällen där aHome, är de viktigaste ceremoniella centra ligger i San Miguel Zapotitlán och Florida, kan en stor skylt av deras kultur att uppskatta under påsken.
Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico