+2000 Destinationen México Tourism

Zinacantán är en kommun i delstaten Chiapas,

Zinacantán, Oaxaca Zinacantán är en kommun i delstaten Chiapas, som ligger i området México.Se allmänt känd som Chiapas högland. 30.742 invånare, varav majoriteten (98%) är tsotsil (eller Tzotzil, en etnisk grupp Maya kulturella och språkliga familj) och bara en liten del är blandad. Dess yta är cirka 171,4 kvadratkilometer.
De viktigaste festivaler i staden San Lorenzo är skyddshelgon martyren-platshållare, 8-10 augusti och San Sebastian Martin 18-22 januari. Också av stor prakt är firandet av påsk och jul.

The Feast of All Saints och alla själar (mer känd som Day of the Dead), som hölls i januari och den 2 november respektive, är också en av höjdpunkterna i den årliga listan över traditionella festivaler.
Tzotzil hemstad, ligger bara 10 km från staden San Cristobal de las Casas. Liksom i grannkommunen San Juan Chamula, är i denna heliga platser markerade med bergen som omger den lilla dalen och kombinationen av kyrkan San Lorenzo-koloniala hem renoverades i början av nittonhundratalet, som sancristobalense neoklassisk smak och små kapell i San Sebastián och Esquipulas, Zinacantán i antika kulturer var biflod centrala Mexiko
Zinacantan ort ligger i kommunen Zinacantan (i delstaten Chiapas). Den har 3686 invånare. Zinacantán är på 1160 meters höjd.

Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico