+2000 Destinationen México Tourism

Puerto Morelos är en charmig fiskeby som ligger 30 minuter söder om Cancún

Puerto Morelos Puerto Morelos är en charmig fiskeby som ligger 30 minuter söder om Cancún (15 minuter från Cancun internationella flygplats) och 20 minuter norr om Playa del Carmen i Quintana Roo, Mexiko. En perfekt plats att njuta av livet och koppla av, en unik semester plats i Maya rivieran.

National Marine Park, en del av Grand Maya Reef världens näst största barriärrev, ligger bara 800 meter från stranden. Du kan bada bekvämt och området är perfekt för dykning, snorkling, vindsurfing och andra vattenaktiviteter. Nära ingången till staden är den enda botaniska trädgården i regionen och ett zoo.

I Cenotes rutt kan hitta en ekologisk parker, det finns också många cenotes. Detta äventyr väntar bara 25 minuters bilresa från Puerto Morelos.

Staden är omgiven av mangrove, väster med vackra lokala faunan. I öster finns stora vita sandstränder och Karibiska havet.
Puerto Morelos trots att en liten stad belägen mellan två stora turist utvecklingen internationellt erkända (Cancun och Playa del Carmen) har en längre historia än dessa.

Dess moderna historia börjar i slutet av artonhundratalet, i 1898 grundandet av Colonization Company East Coast Yucatan, på grund av behovet av att hitta ett utlopp till havet för att exportera sina produkter, beordrade företaget sina anställda att bryta av Hacienda de Santa María (numera Leona Vicario) i sydväst, kom arbetarna gradvis Karibiska havet och heter punkten som "Punta Cork", inrättande av det första familjerna lägret i rudimentära hyddor.
Puerto Morelos erbjuder:

Färska skaldjur dagligen och dykning och snorkling resor till revet. Onsdag förmiddag har en bondens marknad och Maya Jungle Spa.

Det finns regionala hantverk och nödvändiga tjänster för komfort, inklusive stormarknader, restauranger: (mexikanska, spanska, italienska och internationella), kyrkan, medicinsk klinik, tjänster Taxi, Valutaväxling, Tur-skrivbord, telefon och internettjänster .
Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico