+2000 Destinationen México Tourism

Puerto adolfo lopez mateos, baja california sur

Puerto Lopez Mateos

en av de viktigaste kommersiella och hamnar turist Township Comondú Federal enhet i Baja California Sur. År efter år, på vintern anländer på stranden av viken, kopior titta tusentals nå för reproducirce mexikanska kusten, kommer in från kylan stränder Kanada och Arktis. Dessa ankomster som inunmerables curiososos och locka turister att njuta av lugn och frid som dessa prover som unik.
För denna port Turism spelar en viktig roll i stadens ekonomi, handlare utnyttja ankomsten av turister för att öka försäljningen. bra värdar som tycker besök av sina besökare. Inbäddat i den stora norra Magdalena Bay, detta lilla fiskehamn vara en av de bästa platserna att titta på den grå Whale.

grå Whale Sanctuary
På avstånd verkar cirka 50 meter från båten, flyter på havet ett pulver av vatten, vilket indikerar att det finns en stor val andas. Båten saktar och nästan slutar att röra sig långsamt, som om vi jagar. Vi ser ingenting, men överraskande den förväntade jet surrande uppstår där framför oss, valen. Och ja, verkar jätte däggdjur avslöjar ryggen och hans uppfödning är inte åtskilda, eftersom fölet stoet, att försvinna igen efter bara några sekunder. De är svarta och grå, enorm.
Comondú kommun, Baja California Sur, Mexiko, en fiskeby vid kusten i Bahia Magdalena, en bukt känd över hela världen för valskådning aktiviteter. Landningsbanan, ägs, underhålls och drivs av MarEden, är öppen för allmänheten för användning under dagen allmänflyget, och varje månad av Phoenix kapitel av vänner samariterna av flyg, vilket sker frivilligt en gratis klinik bredvid landningsbanan andra lördagen i månaden.


Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico