+2000 Destinationen México Tourism

Pisten är en liten by som ligger 2 km från den arkeologiska platsen Chichen Itza

Pisté chichen-itza piste

Pisten är en liten by som ligger 2 km från den arkeologiska platsen Chichen Itza där små hotell och restauranger om du vill övernatta mexikaner här.

Mayaland Hotel är ett vackert hotell som har direkt åtkomst till Maya pyramiderna. Hotellet har varit värd kändisar som har erbjudit några viktiga konserter vid foten av Maya ruiner Chichen Itza. Dock tenderar Pisté att vara en idealisk plats för backpackers besöker Maya ruiner Chichen Itza så blygsamma hotell plus det finns också flera campingplatser.

pist är en liten by som ligger 2 km från Chichen Itza Ruins. Det finns hotell och mexikanska restauranger här, liksom butiker och ett antal säljare på konstmarknaden. Spåra och tenderar att vara platsen för backpackers som brukade tillbringa mycket tid på Chichen Itza. Det finns camping på sluttningarna, men vi hoppas att allt är lite dyrare än t.ex. Palenque och San Cristobal.

Det finns inga bankomater på spår. Det finns en ATM på Chichen Itza. Det finns inte heller en ruinerna Kollektiv spåret antingen gå eller ta en taxi [tur taxi är $ 3,00 US].Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico