+2000 Destinationen México Tourism

Playa paraiso Vackra rum, även känd som Hacienda de Cabañas,

Hacienda de cabañas, playa paraíso Vackra rum, även känd som Hacienda de Cabañas, den närmaste staden. Det är en uppsättning palapas bosatte sig i en vacker strand bakom en liten lagun omgiven av mangrove, som nås via stora kokosnötsplantager. Den bästa fisken till storlek, direkt från havet, däck spola med sand och oöverträffad lugn. En mycket rekommenderade plats att dra slack.
Från staden tar en lastbil i South Central (Taxqueña) trucken kommer inte att Playa Paraiso, gå till Hieronymus. I San Jerónimo ta en combi eller taxi för att ta dem till Playa Paraiso, ingen förlorad eftersom en gång de ser oss komma med våra turist carota vet vi inte bara till Playa Paraiso. Redan i Paraiso kommer en av lagunen, det finns människor som betalar de små båtarna som passerar du på andra sidan av dammen som är den sand bar med utsikt över havet meter framför.
Det finns myggor och loppor sand, inga turistanläggningar, är öppet vatten (kan inte simma som Acapulco eller andra fack), är verkligen cool, men som sagt, det är nu väl känd och har förlorat mycket av sin kvasi-oskuld charm. Det är också sant att en plats definitivt rekommenderas med Maria Luisa (inte säker på om det fortfarande Mauro).
MYCKET VIKTIGT:. NEJ Taxqueña lastbil lämnar varje stund, chequen väl att jag stannade kvar i det enda ut på om 11 pm

staden Paraiso Escondido (Playa Paraiso) ligger i kommunen Benito Juárez (i delstaten Guerrero). Den har 189 invånare. Hidden Paradise (Paradise Beach) är 5 meter.

rekommenderar att testa olika presentationer skaldjur som fisk till snida trä grill grillat beredd med grön eller röd paprika, tomat och lök, grill nötkött eller get, tamales insvept grill i bananblad och kustnära aporreadillo och leguan i olika presentationer .Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico