+2000 Destinationen México Tourism

Zaachila villa är typiskt mexikanska provinsen

zaachila, oaxaca Zaachila villa är typiskt mexikanska provinsen. Det ligger 25 km. Oaxaca City i centrala dalarna. Många turister besöker kyrkan tillägnad Jungfru Födelsekyrkan, marknaden, och naturligtvis de typiska snö är belägna runt det stora torget. Här kan besökarna njuta av en mängd olika smaker av denna krämiga dessert, s tonfisk, brända mjölk, nöt, som för övrigt produceras lokalt. Snö smak görs i metallbehållare placerade i halv fat fyllda med is och salt. Först, förbereda smaksatt vatten och tömmer in i cylindern. Då cylindern roteras snabbt och iskallt bringar vattnet att frysa och vidhäfta cylindern där den skrapas. drift fortsätter tills allt vattnet fryser och blir snö.
Huvudenheten består av ett palats där de upptäckte två gravar, en med extra skildring av tecken som "Lords of Hell" och andra så kallade "maj Flower" och "9 Flower". Tomb 2 innehöll ett rikt utbud av föremål av guld, jade och andra material.
För närvarande är Zaachila befolkat, halv, som fortfarande har kvar rester av den spännande historien. Tio koloniala kyrkor, kan ses i Zaachila. Bortsett från två arkeologiska platser. En inkluderande, under kyrkan, kyrkan San Sebastián.

Den ungefärliga totala befolkningen, baserad på den senaste nationella folkräkningen och befolkningstillväxt, justerad till 2008 beräknas totalt 28,003 invånareVer mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico