+2000 Destinationen México Tourism

Yunuén betyder "halvmåne" på grund av den böjda formen på ön ca 200 meter

Yunuén , Michoacán Yunuén betyder "halvmåne" på grund av den böjda formen på ön ca 200 meter, och dess huvudsakliga lockelse är dess vintergröna vegetation och färskt och deras typiska konstruktioner som återspeglar de traditioner och den antika kulturen i dess invånare.
En vandrare promenader längs, från den enkla porten piren på ön till dess slut, var i 1993 han öppnade nio stockstugor för turister, en matsal, en butik och ett spelrum.
Den 1 november staden väntar på ankomsten av dem som kommer från en annan värld, så gå till kyrkogården för att utföra "kejtzítakua zapícheri" uppenbarelse av änglarna eller döda barn, som hölls tidigare under dagen.
I denna ön samhällsorganisation har varit mycket viktig för driften av ekoturism centrum, som är integrerad i harmoni med människor och byggnader på ön, som inkluderar en gammal militär fort som har aktiverats som allrum med målningar som refererar till den lokala kulturen. Sambandet mellan besökare och invånare är mycket smal och kan mötas och interagera nära med seder, traditioner och trosuppfattningar i den lokala P'urhépecha kulturen. Värd att bevittna är festivalerna som äger rum i firandet av Day of the Dead, i påsk och decembrinas parter.

Aktiviteter / attraktioner
Tours Rivera populationer av sjön Patzcuaro och de andra öarna i sjön som Pacanda Tecuena, de välkända Urandenes och Janitzio Island. Båtturer, kajaker och trampbåtar, traditionella fiske promenader samhället, och besöka fågelreservatet. Vacker dag och utsikt Night of Lake Patzcuaro och platå P'urhépecha, lämpliga för att bedöma miljö, landskapsarkitektur och skytte.

Tjänster
Det har boende för familjer av fyra par i 7 stugor och lador typ, helt i trä, med alla bekvämligheter och pentry, två vindskydd för 16 personer vardera, ett allrum för 40 personer och 4 arbetar salitas kapacitet på 8 personer vardera, spelrum, familj palapas med grill, gemenskap butik bestämmelser, panorama restaurang med traditionell mat för upp till 50 personer.
staden Yunuén (Yunuén Island) ligger i kommunen Pátzcuaro (i delstaten Michoacán de Ocampo). Den har 123 invånare. Yunuén (Yunuén Island) är 2060 meter över havet.
Framgången för denna utväg har varit så stor att de nu gör nödvändiga åtgärder för att förena ön, med en bergbana, med Pacanda vara plattare än låna för att installera läger och idrottsplatser.


Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico