+2000 Destinationen México Tourism

Ixtapilla, michoacan

Ixtapilla, ixtapilla
Ixtapilla staden ligger i kommunen Aquila (i delstaten Michoacán de Ocampo). Den har 141 invånare. Ixtapilla är 20 meter hög.
Plats / sökväg
Tillgång till denna webbplats kan vara genom den federala motorvägarna 14, 37 och 200, avsnitt Morelia Uruapan, Uruapan - Playa Azul och Acalpican City - Cerro de Ortega Highway State Road Cross - Aquila, Highway Morelia - Patzcuaro - Uruapan - Ner och även tillgång via Colima eller via Lazaro Cardenas. Med flyg Från Colima och Guadalajara, på riksväg 200 till 176 kilometer ligger staden La Ixtapilla runt här är tillgång till en väg längst ned i vägen och trottoaren spår bärande drunknade vid en avstånd på 300 meter är ekoturism centrum.
Djurliv
Costa Michoacana är privilegierad att vara en av de mest besökta av tre arter av sköldpaddor (läderbaksida, Olive Ridley och svart), varför säsongen ska gynnas när det arribazón att leka och som börjar i slutet av juni under flera månader. Costa Michoacana representerar världens viktigaste område för avel och häckande svart, så i oktober 1986 området förklarades ett skyddat område, med förbehåll för ekologiskt bevarande. Dessutom har det här området andra djur i regionen består av: grävling, tigrar, Ocelots, tvättbjörn, prärievargar, bältdjur och fåglar som änder, papegojor, papegojor, parakiter, urraquillas och ett brett utbud av fisk i havet gränser .
Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico