+2000 Destinationen México Tourism

uruapan Det är 102 kilometer från Morelia och är den näst största staden i Michoacán

uRUAPAN mICHOACÁN Det är 102 kilometer från Morelia och är den näst största staden i Michoacán. Dess namn kommer från ordet Purepecha Uruapani betyder "blomman och frukten av en växt samtidigt", som översatts som "plats där allt blommar". Han har beskrivits som "Avokado Capital of the World" ännu mer välförtjänt titeln är "den sanna vagga Maque" för tillverkning av brickor, koppar, masker, lådor och andra träföremål, konstnärligt dekorerade med denna teknik. De mönster gjorda avslöja sällsynta skicklighet och konstnärlig känslighet hantverkare uruapenses stadsdelar.

Uruapan är känd för sitt milda klimat, frodig vegetation och den stora årliga produktionen av export-kvalitet avokado, varför det är även känd som "Avokado Capital of the World". Det anses också vara en punkt mellan den varma och Purhépecha platå. Dess officiella namn är Uruapan del Progreso, även om det är vanligt att hänvisa till det också.


Huvudattraktioner:

Eduardo Ruiz nationalpark
Det är en av de vackraste naturvandringar i landet. Den har fått sitt namn till den berömda historiker, som skrev med kärlek lokala legender. Det är en högtid i en av de mest generösa och produktiva tillstånd.

Djävulens knä, Rio Cupatitzio födelse, Tzetzángari, vilket söt flicka, vattenfall återspeglar grönskan i parken och Blå badrum, öppna kanaler där flytande vatten trädgårdar denna blomstrande region, utgör landskapet, detta och framtid Michoacán som har hittat sin egen väg.Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico