+2000 Destinationen México Tourism

Paradise och 7 km Armory,

Den här stranden, som ligger bara hundra meter från staden Paradise och 7 km Armory, är smal, vågorna är små, eftersom det ligger i öppet hav, är perfekt att öva några vattensporter som surfing och vindsurfing. Denna sandstrand har en mörk färgad produkt av vulkaniska material som bärs av floden Armory. Samtidigt är människorna i Paradiset ligger i den södra änden av mynningen av Palo Verde, precis vid norra stranden av mynningen av floden, där det fanns en stam som heter Tecpa, som var tillverkare av salt tills det sextonde århundradet. Från Armory floden bron till sydost, blir landskapet ett hav av kokospalmer når till horisonten.

Längs stranden finns det många bås Paradise erbjuder typiska rätter som köttfärs segelfisk, sierra eller helt enkelt, "tillbaka till livet", musslor och sniglar. Också vanligt är ristade kokos kopra och cartoonish djur som simulerar en rad produkter gjorda med sniglar och snäckor. På stranden finns Paradise billiga hotell, hantverksbutiker och palapas där du kan smaka läckra rätter med färsk fisk och skaldjur. Det är, kort sagt, en idealisk plats att koppla av och njuta av solen skiner större delen av året. Runt staden beundra en ström ekologisk paradis du kan utforska med båt, kommer du att uppskatta dess frodiga mangrove noggrant och olika fiskar och färgglada fåglar. Colima Surfing stränder är utmärkta platser för både rekreation och vila, som för vattensporter. Vissa stränder är mycket känd för surfing, även turneringar har genomförts över hela världen på stranden i Boca Pascuales, Tecoman. Stränderna i denna region (unik i Mexiko) kännetecknas av svart vulkanisk sand och palapa paraplyer, där du kan njuta av god färska skaldjur.

  condiciones de oleaje, swell clima en la costa de colima
Kayak Se brinda el servicio de renta y recorridos en kayak, ya sea en el mar o en algunas lagunas. Puede ser para quien busca alguna actividad tranquila y observar hermosos paisajes, como para quien busque una aventura un poco más picante como puede ser remar cerca de cocodrilos... Colima tiene destinos para practicar el kayak en Manzanillo, laguna Carrizalillo, Laguna la María, Centinelas, Isla Navidad, etc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico