+2000 Destinationen México Tourism

cenote azul, ansluter till staden Bacalar med en kustväg som går längs stranden av lagunen

El CENOTE AZUL


ansluter till staden Bacalar med en kustväg som går längs stranden av lagunen, vars djup inte kunde kvantifieras, säger de att det har ett djup på 100 meter., men håller med om att om det är mer än 90 meters djup. En cenote är en djup brunn som ansluter till havet eller en sjö genom underjordiska floder. The Blue Hole separeras från sjön bara några meter från fastlandet, 80 eller 100 meter.
Bacalar Lagoon eller Lake of Seven Colors är en vidsträckta grunt vatten (grunt), med mycket mjuk vit sand. Visar en liten svälla svaga blå toner Om sammansättningen av kristallerna, helt enkelt genererar en fascinerande skådespel.
Cenote Azul Bacalar, Quintana Roo, är ett måste för dykare som besöker området är en verklig utmaning för sin stora djup och specialfunktioner. Det är en öppen cenote, vars nedsänkning kräver noggrann planering som utan tvekan kommer att lämna dig med en stor tillfredsställelse att ha dykt och passera tillbaka vill lite mer.


                            ¿CÓMO LLEGAR?
 De la ciudad de Chetumal tomar la carretera hacia Carrillo Puerto, donde aproximadamente a los 40 km, encontraremos los señalamientos hacia la Laguna de Bacalar y el Cenote Azul. Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico