+2000 Destinationen México Tourism

Tenacatita är en av de vackraste vikarna i Costalegre

tenacatita

Tenacatita är en av de vackraste vikarna i Costalegre. Den har en yta på 6,5 km. lång, bestående av tre stränder är Boca de fåglar, Tenacatita och La Manzanilla, sanden är bra, gult, är vatten blå-grön och regelbundna vågor, vars strand två kilometer lång, är fortfarande intakt genom stora turistanläggningar innehåller därför sin tydliga och mjuka vågor olika marina arter som bläckfisk, hummer, krabbor, sniglar och musslor samt sympatisk observera flamingos flyger över havet.

 Vegetationen landskapet prydd av otaliga palmer, papaya, mandel och banan. Detta är också en av de få platser Mexikos kust där solen går upp och ställer på havet sida under vintrarna. Du kan bo på Blue Bay Village Hotel i Tenacatita, den enda av viken, som har alla typer av tjänster till ditt förfogande, eftersom boende och omfattar alla tjänster, från luften och marktransport, till tre dagars mat , gratis drinkar och mycket mer. Den är idealisk för fiske, plus lugna vatten underlättar dykning, snorkling, skidåkning, rodd, segling och simning bakgrund under större delen av året utom mars och April. Du hittar också alla typer av regionala hantverk såsom hattar, hängmattor, halsband, örhängen, armband och lådor smycken gjorda i korall, skal, palm-eller andra material, som i närheten av denna attraktion, det finns små städer.

BEACH Tenacatita är en stor och vacker strand av mjuka vågor perfekt att vila och titta på solnedgången här är värd det största hotellet i området Blue Bay Los Angeles Locos är ett all inclusive där du hittar alla tjänster och berätta med alla måltider gör en enda betalning som är mycket bekvämt för alla turister, verksamhet efter berättelsen kan du gå på denna strand i cayak, simning, snorkling och besöka de vackra mangroveskogar som finns i de omgivande områdena, bland många andra aktiviteter . Jag rekommenderar lång promenad på morgonen och känna den friska luften och sanden på fötterna

. Playa Boca de fåglar är en annan lugn strand för att njuta av, grå sand och skal utspridda Clarita, masomenos omfattar ca 2 kilometer lång och dess vågor är tyst men lite lynnig, inte en plats många de flesta av dem är engagerade fiske, men har några små hotell och värdshus i närheten, vid denna strand kan du rida hästar, cykla, springa och leva nära naturen. Boca de fåglar (och Tenacatita Bay) är också en mycket populär plats för utlänningar så jag rekommenderar damning din engelska innan du kommer och kanske du kan göra några goda vänner. Om du kommer från smekmånad du kommer inte ångra det eftersom det är en mycket lugn plats där jag är säker på att du kan leva mycket romantiska stunder. Boca de fåglar är definitivt en vacker strand.

BEACH kamomill och sist men inte minst är stranden La Manzanilla vid foten av en liten fiskeby med samma namn, den här stranden om du kan hitta de klassiska palapas på stranden att äta något och sitta och njuta av havet . Det är det perfekta valet för camping eftersom det har ett särskilt område, men om din är inte camping har också flera övernattningsmöjligheter till mycket rimliga priser, bungalows och hotell, säger att detta är den mest tillgängliga sidan av Tenacatita ekonomiskt prata. Kamomill har också en lagun är ett skyddat område som rymmer alligatorer, hägrar, fåglar, fiskare, osv., En av dess många attraktioner är den fantastiska miljön som bildas av mangrove och i slutet av en flod som också har alligatorer som lever i deras naturliga miljö. Här kan du även utföra alla aktiviteter som nämns i de andra två stränder och naturligtvis stranden har även mjuka vågor på grund av sin måttliga lutning för att njuta med hela familjen. Slutligen Tenacatita Bay har utmärkt fiske av röd snapper, tonfisk, dorado, sailfish havskatt och för dem som gillar att äta fisk eller fisk dem Maricos nya själv. Och som jag alltid säger, låt oss hålla det här området så rena som möjligt och skapa något nedskräpning sopor och om du ser att du inte har kastat dig, plocka upp den och lägga den på en båt eller någon plats avsedd för det, dessa vackra stränder och våra barn kommer tack. För att nå Tenacatita kan välja Highway No 80 som kommer från Juchitlan och avleds till höjden av La Huerta, som tar Route 200 som leder till Puerto Vallarta. Om du vill stanna vid La Huerta, rekommenderar vi efter hantverk bås som placeras där eftersom du kan hitta många exempel på verk i skal Rotera möbler, textilier och broderier. I Cihuatlan är också ett franciskanerkloster och en kyrka tillägnad det heliga korset, både av det sextonde århundradet. Besök dem om du har en chans, eftersom utöver stränder vyn är oslagbar.


Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico