+2000 Destinationen México Tourism

Atlixco är en kommun som ligger sydväst om staden Puebla


Atlixco är en kommun som ligger sydväst om staden Puebla de Zaragoza, huvudstad i den mexikanska delstaten Puebla. Det är känt för sin stora väder och stora floristiska aktivitet, kommersiell och turist som var värda att kallas Atlixco av blommor, det bästa klimatet i världen och Barn av Nya Spanien under kolonialtiden. Den sista söndagen i september, Atlixco värd en festival som samlar företrädare för elva regioner i delstaten Puebla kulturfestival kallas Huey Atlixcáyotl eller "Fiesta Grande de Atlixco" och att staten kulturarv Puebla. Länet placerar är den heroiska staden Atlixco Mujica och Osorio, tredje största staden av befolkningen i staten, efter Puebla och Tehuacán Capital och den fjärde största staden efter Puebla de Zaragoza, Tehuacán och Texmelucan respektive.


Atlixco ligger 40 km från staden Puebla, på motorväg. 190. Det är ett nöje att gå sina gator med byggnader inaktuella, eftersom hus High Court, bruket av San Mateo, akvedukten i Los Arcos och byggnaden Rascon. Här sextonhundratalet lämnade sin härlighet i kyrkan La Merced, San Augustine, och i kapellet av tredje ordningen.

 HISTORIA
I pre-Hispanic gånger Cuauhquechollán var känd som "Eagle flygning" efter Acapetlahuacan "Location vass mattor" och senare Atlixco. De första invånarna i dalen var Teochichimecas Atlixco. Han var också xicalancas lösning och utsattes för den stora Tenochtitlan. Dess geografiska läge gjorde det skådeplats för strider mellan olika etniska grupper som hade bosatt sig i närheten. Folken i Calpan, Huejotzingo och Cholula spelades på olika tider innehav av dalen i den spanska anlände var under herravälde Huejotzingo. Pedro del Castillo och Christopher Ruiz de Cabrera grundade Villa de Carrión, Atlixco idag, September 22, 1579. År 1632 utsågs hon huvudet, elva oberoende populationer Huejotzingo avgift.
Den 3 mars blir 1706 ett slags herravälde, som beviljas av kung Felipe V Don Jose Sarmiento de Valladares beviljar honom titeln av den första hertigen och Lord of Atlixco. På grund av de händelser som togs upp i Independence, general Nicolás Bravo, vice president, fick titeln staden Atlixco i 14 februari 1843. Den 19 oktober 1847 bataljonen Gratis Atlixco framför General Joaquín Rea ansikte amerikanska interventionen som hade ockuperat en månad innan det blir slog den mexikanska huvudstaden. E 4 maj 1862 under andra franska interventionsorganet i Mexiko, vid hacienda i La Trapera atlixquenses och element i den mexikanska armén av republiken under befäl av Antonio Carvajal och Tomas Generale O'Horan trupper drabbade samman med tjänsten det andra mexikanska imperiet under befäl av General José María Cobos och Leonardo Marquez består av soldater till stöd för mexikanska konservativa skickade förstärkningar för att utföra slaget vid Puebla. Denna strid slutade med en republikansk seger, på grund av detta, inte den konservativa gruppen Marquez att uppnå sitt mål att hjälpa nästa dag de franska trupper greve Lorencez på Strid av Puebla. Därför är Juarez regeringen ansåg att utan seger 4 maj i Atlixco inte varit möjligt seger i slaget vid Puebla i forten Loreto, den 5 maj 1862. Av denna anledning November 20, 1998, berättade kongressen i delstaten Puebla Atlixco Heroic City.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico