+2000 Destinationen México Tourism

Cholula ligger 15 kilometer väster om staden Puebla


Cholula ligger 15 kilometer väster om staden Puebla och dess namn kommer från nahuatl rötterna "choloa" och "Llan" kan betyda "vatten droppande" eller "ställe att fly." Staden ligger i den östra och centrala delen av staten Puebla och är en del av dalen av Cholula, på en höjd av 2.220 meter över havet och täcker en yta på 51,03 kvadratkilometer. Kommunen gränsar i norr av kommunerna John C. Bonilla, Cuautlancingo Coronango och söder med kommunerna i San Gregorio och San Andrés Cholula Atzompa, österut till staden Puebla och väster med kommunerna i San Jerónimo och Calpan Tecuanipan.
De viktigaste arkitektoniska monument som finns i detta län är: Den stora pyramiden i Quetzalcoatl, Shrine of Our Lady of Rättsmedel - en kyrka byggd på en pyramid, där Slottskyrkan byggdes 1540 på grundval av planer Mosquito Cordoba och har 49 kupoler och sju fartyg. Andra monument är viktiga: klostret San Gabriel - ett franciskanerkloster stiftelse med anor från 1540 och har ett långhus med gotiska figurer församling San Pedro anor från sextonhundratalet, portalen Guerrero av 44 valv och 170 meter länge, House of Culture och universitetet i Amerika. Den stora pyramiden anses vara världens största totalt, är 62 meter hög bildas av lertegel som mäter basen av sin bas ca 400 mts. Hand, anses vara världens största i volym. överlägg har upptäckt flera konstruktiva och olika typer av arkitekturer och stilar bland vilka Olmeca och Teotihuacan. Maya-ruiner i 1931 arkitekten Ignacio Marquina börja din utforskning genom tunnlar och understrukturer som visade historiska perioder - arkeologiska stora byggnaden. De som nått en yta på 8 km, efter 25 år av utgrävningar har tunnlar dras från norr till söder och från öster till väster, efter konturen av de olika baser, lutningen på sluttningar och trappor. Bygga A är den äldsta strukturen omsluter den stora pyramiden, byggdes omkring 200-400 f.Kr., utmärker sig genom sin fylla Adobe.
Byggnaden B kännetecknas av fresk dekoration av sina styrelser.

Hus C, som har en volym, även vid Pyramid av månen i Teotihuacan, kännetecknas av att helt iscensatt på 4 sidor. De semestrar under året är: den 1 januari firar början av det nya året, 6 januari påminner om besöket av Magi till Jesusbarnet i februari, är Fettisdagen firas med tusenåriga Huehues, (betyder "gamla män") män och pojkar med masker och kostymer dansar organiserade trupper, den 21 mars i det arkeologiska området, presenteras för allmänheten och träffa förspanska dansgrupper klädda i vitt för våren vid påsk iscensatt de tre fallen, besöka de sju husen och att avsluta veckan, lyssna, Gloria massa som sker i kyrkan San Gabriel eller klostret som hela staden känner Under juni månad är dagen av den heliga eller det verkliga flickan. I september månad från dag 1-8 stora mässan hålls även det mesta förlängs till den 15 september under denna period hölls danser, jordbruks utställningar, industri och turism, i månaden November påminner om den döda festivalen som har funnits sedan förspanska tider och under säsongen för Posadas december 16-25, i de viktigaste kyrkorna i centrum av befolkningen ber och sjunger varje dag inn, under beskydd av familjer som håller traditionen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico