+2000 Destinationen México Tourism

tizimin delstaten Yucatan, Mexiko


Det ligger på den östra sidan av kustremsan i delstaten Yucatan, Mexiko, norr gränsar till Mexikanska golfen, söder med kommunerna Tizimin, Rio Lagartos och San Felipe, på öst vid delstaten Quintana Roo och väster med kommunen San Felipe. Ecological Reserve i Rio Lagartos är 2hrs i Merida, Yucatan och 2:30 tim. Cancun, Quintana Roo med bil. Du kan få på vägen till Valladolid och sedan ta vägen till staden Tizimin passerar nya arkeologiska platsen Ek Balam. Rio Lagartos är fristad för avel och häckande amerikansk Pink Flamingo som tillsammans med ytterligare 320 espeices av fåglar gör reservatet deras hem.

 När sammanlagd yta av våtmarker och subtropiska skogar, också utveckla ödlan och krokodil skratta, liksom olika arter av sköldpaddor förutom bältdjur, tvättbjörn, spider monkey, Ocelot, hjort, leopard och jaguar. Den biosfärområde Ria Lagartos, är en av de mangroveområden och petenes största och viktigaste av Yucatan halvön. I regionen finns det få boplatser, vilket gynnar koncentrationen av djurarter. Reservatet har en total yta på 60,347.82 hektar, uppdelat på sex kärnområden och buffertzoner.

 Reservatet är ett komplex av land-, sötvattens-och marin visar stor mångfald av växtsamhällen, bland vilka det finns 10 olika typer av vegetation: vintergröna tropisk skog, tropisk torr skog, tropisk lövskog taggig lågland flodslätt, mangrove, kustnära sanddyner scrub, gräsmark floodplain och vegetation sjögräs (Seibadal). Vi fann också en formation hos de kustområden Yucatan halvön kallas kontrollstationer, som har beskrivits som öar klustring träd där artsammansättningen är rikare än i den omgivande vegetationen och presenterar höjder mellan 18 och 25 meter.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico