+2000 Destinationen México Tourism

Real de Catroce - san luis potosi

Fjorton lokala station ligger i kommunen Catorce (i delstaten San Luis Potosi).

Den har 1064 invånare. Fjorton ligger på 1820 meters höjd. Staden Real de Catorce, ofta förkortat till Real ligger 260 km norr om San Luis Potosi, Mexiko, och har för närvarande en heltidsanställd befolkning på mindre än 1.000 invånare. Denna "spökstad" i de höga och torra vidderna i norra San Luis Potosi, en gång etablerat en blomstrande silver gruvdrift, har länge varit en vallfärdsort för lokala katoliker och Huichol shamaner och nu upptäcks av internationella turister teckningar av öknen atmosfär och välrenommerade andlig energi.

 Bland de största attraktionerna i staden är: tjurfäktningsarenan byggdes på artonhundratalet i rosa sten, sägs det att akustiken i platsen är extraordinärt, och det härifrån finns en magnifik utsikt över dalen och ravinen som omger byn.

 Capilla de Guadalupe Konstruktionen är från 1770 och har en enkel fasad båge, flankerad av torn en kropp nästan utan ornament. Interiören har ett latinskt kors plan och spara en uppsättning uttrycksfulla intressanta väggmålningar som återger olika religiösa ämnen.

 Palenque de Gallos Inbyggd rosa sten och formen av en romersk amfiteater, byggdes 1863 och det har lagts fram från tuppfäktning till konstutställningar när staden hade prestige förr.

För närvarande är denna sida för aktiviteter och kulturella och konstnärliga evenemang. Tempel den obefläckade avlelsen Den började byggas i slutet av sjuttonhundratalet, just 1793, och slutade 24 år senare, 1817 i nyklassicistisk arkitektur med doriska element och presenterar en stram lock, tillverkad i sten. Dess anläggning är i form av ett latinskt kors, belyser det faktum platta trä pallar mesquite avtagbar. Ogarrio tunneln är den viktigaste tillgången till staden, öppnades 1901 och säger sin byggare var född i Ogarrio, Spanien, Vicente Irizar namn. Den har en yta på 2,3 km lång. Detta var den sista stora konstruktionen gjordes i Real de Catorce, innan dess förestående nedgång. Härifrån finns det område som kallas "Ghost Town", där ruinerna av de möjligheter som gruvbolaget ansvariga för att extrahera silver

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico