+2000 Destinationen México Tourism

I sydöstra Mexiko är beläget i delstaten Chiapas, som gränsar Veracruz, Oaxaca, Tabasco,


I sydöstra Mexiko är beläget i delstaten Chiapas, som gränsar Veracruz, Oaxaca, Tabasco, Stilla havet och Republiken Guatemala. Du kan besöka denna plats ekoturism inbäddat i staden Salto de Agua, nordost om staten, från staden Tuxtla Gutierrez, huvudstaden, på riksväg 190, genom den koloniala staden San Cristobal de las Casas tills skärningspunkten mellan Rancho Nuevo, eller från staden Palenque, i båda fallen måste du använda Highway 199 stretch Palenque-Ocosingo. På höjden av 46 km ta omvägen som leder till Agua Clara.

Det är en vacker utveckling där klimatet är varmt och fuktigt, med regn under hela året. Här hittar du de nödvändiga faciliteter för att bekvämt njuta av din vistelse i den underbara naturen i denna region, med stugor, restauranger, parkeringsplatser, säkerhet gate och första moduler stöd.

Hydrologi är en viktig del av platsen, vars biflöden är floden Tulija Shumulhá och viktigt för dess flöde och andra lägre intensitet kommer från Sierra Norte, som MICHOL, Bascam och Misol-Ha. Som för vegetationen, finns det flera arter, såsom oliv, avokado, arnika, begonia, Sapodilla colorado, bambu, harts och chincuya vild, bland andra.
När det gäller vilda djur, här uppskattar vackra arter som vitsvanshjort, bältdjur, tepeizcuinte, grävling, tvättbjörn, alligator, sköldpadda och leguan floden är flyttfåglar också i större skala lägenheterna som korsar floder och Shumulha Tulija nuvarande, vattenfallen i Agua Azul, som kan beundras under perioden från vinter till vår, den mest hektiska tiden.

Sydost om Mexico ligger delstaten Chiapas, som gränsar i norr med Tabasco och Veracruz, Oaxaca i väster, i söder av Stilla havet och i öster av Republiken Guatemala.
rekommenderas att besöka denna plats innan regnperioden!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico