+2000 Destinationen México Tourism

barra de navidad Ligger cirka 200 kilometer söder om Puerto Vallarta

Ligger cirka 200 kilometer söder om Puerto Vallarta, erbjuder Barra de Navidad vackra orörda stränder, fantastiska restauranger och mycket vänliga människor. Barra de Navidad är en liten stad på den västra kusten av den mexikanska delstaten Jalisco Staden Barra de Navidad (julen Sandbar) med en befolkning på 7000 + är en liten jordbruk och fiskesamhälle som ligger i den östra änden av julen Bay, 60 km norr om Manzanillo. Under de senaste åren har Jalisco delstatsregeringen främjas Barra som Costalegre attraktion. Stranden framför sand bar in i kistorna av San Patricio, Jalisco 4,5 kilometer västerut.

Historien om "moderna" Barra de Navidad går tillbaka till mitten av 1500-talet när spanska använde den för skeppsbygge, reparationer och en utgångspunkt till Filippinerna. Ett monument har rests som ett minne av dessa resor i slutet av piren. Ruy Lopez de Villalobos (1500 - 1544) flotta av sex galeoner, Santiago, Jorge, San Antonio, San Cristóbal, San Martin och San Juan, lämnade Barra de Navidad, Jalisco, Mexiko med 370 till 400 män på 1 november 1542. Kanske under de tidiga timmarna av November 21, 1564, beväpnade med fem fartyg och 500 soldater, seglade Miguel Lopez de Legazpi och hans segel-kapten Andrés de Urdaneta från Barra de Navidad, Nya Spanien, i vad som nu staten Jalisco, Mexiko.

Den stora lagunen bakom Barra de Navidad korsas av små fiskebåtar samla kammusslor och transport besökare och lokalbefolkning från Barra till Isla Navidad och Grand Bay, som nyligen röstades nummer ett hotell / resort i Mexiko genom Travel Channel. Dessa båtar (pangas taxibilar) tar också passagerare till och från det lilla samhället Colimilla Colima, där restauranger kust.


Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico