+2000 Destinationen México Tourism

Den här stranden är kanske den mest kända i Puerto Vallarta,

mismaloya , jalisco


Den här stranden är kanske den mest kända i Puerto Vallarta, för att vara den naturliga miljön för inspelningen, 1960, den berömde amerikanske filmen "Night of the Iguana" att estelarizaron Elizabeth Taylor och Richard Burton. och Predator (80 s av förra seklet), filmer som har bidragit till ökningen turistorten Puerto Vallarta. Men utöver hans film framträdanden, är Mismaloya en transparent vatten strand och nästan sover med en riklig växtlighet. Det är en lämplig plats för segling, dykning och vattenskidor.,

För närvarande Mismaloya har magnifika kvalitet hostingtjänster internationellt, flera restauranger, ett litet område av palapas och alla typer av underhållning och nöje, har också utmärkta hantverk butiker, smycken och konst.

Här kan du vila lugnt i skuggan av en palapa, paraply eller en palm med en kall öl. Om inte, kan du koppla av i en solstol eller ligger på din handduk på den heta sanden för att få det avundsvärda gyllene färg på huden och har en läcker coconut rom.

Samtidigt längs bukten i Puerto Vallarta kan du gå dykning eller fiske. Staden erbjuder en mängd olika alternativ, såsom tennis, golf, ta en sightseeingtur till stränderna i Yelapa, Las Animas och Quimixto, eller ta en båttur runt viken, lyssna på musik och ha roligt.

Ecological Reserve Los Arcos ligger strax utanför stranden Mismaloya. Dessa fördjupningar bildas av stenar som fungerar som platser som bebos av vattenlevande arter. Guldfisk och andra djur bor där och de som vill veta dykning är det enda sättet att göra

Ta sig dit
Denna vackra strand ligger 11 km söder om Puerto Vallarta, en stad som ligger vid kusten i Stilla havet i västra Jalisco. Från Mexico City till Puerto Vallarta kan få en timmes flygning i någon av de flygbolag som ansluter de två städerna med sju dagliga flygningar.

Redan i Puerto Vallarta International Airport kan hyra taxi eller buss, som kommer att leda till denna kust i en resa på cirka 30 minuter.
Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico